Filmari Nunti   videographer  Ionut Ilie

office@igimediavision.ro  0724.641.709

Daca la inceput pentru mine a fost doar o pasiunea, in decursul anilor videografia a devenit un job full time. Pe langa videografia de eveniment, ma ocup de diverse productii video pentru societati comerciale. Mai multe detalii puteti vedea pe site-ul meu IGI Media Vision. Investitiile anuale in echipamente si pregatire profesionala, o buna comunicare cu clientii, sunt doar cateva din motivele ce ne fac alegerea multora pentru filmari nunti, filmare botez si filmare corporate.

Scopul meu este acela de a capta toate momentele importante si emotiile din ziua evenimentului intr-un mod profesionist, apoi sa realizez un montaj cinematic (asemanator filmului)

Pun un mare accent pe o buna comunicare cu oamenii, sa cunosc preferintele lor, punctele lor de vedere asupra anumitor aspecte, astfel incat rezultatul final sa fie pe gustul clientului.
Chiar daca exista o oferta de filmare structurata in trei pachete diferite, impreuna putem personaliza o oferta conform nevoilor tale.

Daca doresti sa stam de vorba, iti propun o intalnire pentru a discuta detaliile evenimentului tau, pentru ca fiecare eveniment este unic!

 GALERIE VIDEO NUNTA

https://www.youtube.com/embed/KFIfttnWfsU
https://www.youtube.com/embed/dG5Yny_EarI
https://www.youtube.com/embed/dwN44DYo1wg
https://www.youtube.com/embed/ev7msC5levo
https://www.youtube.com/embed/GspvNDSKrrA
https://www.youtube.com/embed/wJSiDe41C10
https://www.youtube.com/embed/hvFZ-OTK_KM
https://www.youtube.com/embed/OpMzxKjBb-c
https://www.youtube.com/embed/peAXBlW0qow

filmari nunti – videograf nunta

 GALERIE VIDEO BOTEZ

filmare botez – cameraman botez
office@igimediavision.ro  0724.641.709